• Home
  • |   Follow us on
  • For regular industry updates, follow LIOS on Twitter
  • Join LIOS on Facebook - Distributed Temperature Sensing
  • Follow LIOS Technology - Linear Optical Sensors on LinkedIn
  • Subscribe to LIOS RSS feed
LIOS TECHNOLOGY
LIOS Technology Danish

Temperaturovervågningssystemer, lineære fiberoptiske sensorer | Dansk

LIOS Technology GmbH er en internationalt opererende virksomhed beliggende i Köln i Tyskland. LIOS Technology er et selskab i den danske NKT koncern, som har aktiviteter worldwide.

En innovativ udvikling af fiberoptiske sensorer danner grundlag for en forretningsstrategi, som har gjort os til en førende udbyder på verdensmarkedet af brandovervågningsudstyr til brug i tunneller og risikofyldte bygningsanlæg.

LIOS Technology afsætter sine DTS produkter til flere forskellige kundesegmenter og har indgået partnerskaber med førende aktører såvel inden for relaterede applikationer som geografiske områder. LIOS Technology udbygger sin sensorteknologi til forskellige markedssegmenter, og har på nuværende tidspunkt på verdensbasis udført mere end 2500 vellykkede permanente systeminstallationer inden for:

Vores styrke som virksomhed ligger i vores evne til at anvende avanceret teknologi til robuste og fleksible produkter, som er skræddersyet til individuelle formål. I erkendelse af de høje krav, som markedet for produkter til sikkerhedsovervågning stiller, leverer vi et gennemtestet produkt, der overholder de internationale kvalitetsstandarder og som er anerkendt til typetestformål af uvildige partnere som VdS (Association of German Property Insurers) og som desuden afspejles i vores certificerede kvalitetsstyringssystem DIN ISO 9001/Edition 12/2008. I den forbindelse fokuserer vi ikke kun på selve sensorteknologien, men også på den applikationsrelaterede bearbejdning af indhentede data og på datakommunikationen imellem systemerne.

Vores specialviden inden for en hurtig and effektiv udnyttelse af de produkter, som vi producerer under indfrielse af høje kvalitetskrav, sikrer Deres værdier maksimal beskyttelse og sikrer størst mulig driftsikkerhed med termisk overvågning baseret på lineære fiberoptiske sensorer.

 

 

LIOS Technology - Linear Optical Sensors


Find us on Facebook